Modele de pulovere pentru sezonul rece !!!

Pulovere tricotate, modele pentru acest sezon


Pulovere cu aplicatii

Tusa de glam este condimentul care transforma strada in podium, iar aplicatiile isi onoreaza pe deplin aceasta atributie. Pietrele, perlele si paietele au impodobit cele mai comode pulovere din tricot ale sezonului, transformand un simplu model casual intr-o piesa statement.


Puloverul asimetric

Formele organice au fost inlocuite, in noul sezon, cu un stil bazat pe un concept artistic: asimetria. Croiurile asimetrice au fost reactia designerilor la o tendinta care s-a conturat, cu precadere, in spatiul urban: bluzele supradimensionate, purtate cu tivul partii din fata ascuns in fusta sau pantaloni.

Pulover metalic

Firul metalic inserat in puloverele din tricot demonstreaza, inca o data, faptul ca, in acest sezon, stilul casual si detaliile glam elegante se completeaza reciproc, in aceeasi piesa vestimentara sau in aceeasi tinuta. Poti purta acest model cu jeansi sau, pentru o nota extravaganta, cu fuste din piele sau rochii din voal.

Pulovere cu combinatii cromatice

Tendinta cheie a ultimelor sezoane, colorblocking-ul, a fost inlocuita, in noul sezon, de combinatii de nuante neutre, revitalizate de o tusa vibranta de culoare. Favorizat este, cum era de asteptat, rosul burgund. Puloverele tricotate in doua sau mai multe tonuri complementare iti permit sa iti testezi creativitatea la capitolul accesorizare si pot tranforma, cu usurinta, un outfit monoton intr-o declaratie despre modul relaxat in care percepi moda.

Pulovere cu detalii

Detaliile sunt elementele care definesc o tinuta, care favorizeaza estomparea granitelor intre glam, casual, elegant si chiar rock-chic. Incearca, in acest sezon, un pulover tricotat, cu peplum sau cu maneci din dantela.

 
Pulover pufos

Stilul ultra-pufos al puloverelor din angora transforma orice model din tricot intr-o piesa vestimentara careia nu-i poti rezista. Confortabil, lejer, calduros si cu un design estetic, acesta este ideal pentru femeile care nu vor sa abandoneze moda in sezonul rece.

 


Pulovere cu imprimeuri ludice

Bucura-te de stilul ludic al copilariei purtand un pulover cu imprimeu haios, inspirat din lumea animaliera. Poarta-l cu fuste din dantela sau cu rochii conice, din bumbac, iar, daca esti adepta stilului casual, combina acest model din tricot cu jeansi clasici.

Pulovere cu printuri

Imprimeul este solutia ideala pentru a imbina diverse nuante si structuri geometrice intr-o singura piesa vestimentara. Opteaza pentru pulovere tricotate care combina culori si forme complementare, intr-un print cu o estetica simpla: geometria.

Pulovere rock-chic

Stilul rock chic s-a tradus prin abundenta de tinte care a decorat, in acest sezon, toate piesele vestimentare must-have. Puloverele tricotate cu astfel de aplicatii sunt mult mai versatile decat ai putea crede. Le poti purta cu leggings din piele sau cu blugi, cu fuste conice sau cu rochii in clos. Important este sa fii atenta la proportii si sa alegi croiuri care iti flateaza silueta. 


Pulovere cu imprimeuri tematice

Un stil care nu se demodeaza este reprezentat de puloverele tricotate cu motive inspirate din sarbatorile de iarna: simboluri specifice si combinatii consacrate de culori. Intr-un anotimp in care temperaturile scazute genereaza disconfort, mizeaza pe piesele vestimentare emblematice pentru aceasta perioada din an.

Recomandari :
Tinuta pentru sarbatorile de iarna !!!
Mesaje si Declaratii de dragoste pentru persoana iubita de Craciun
Mesaje de Craciun – Sms – uri de Craciun – Urari de Craciun 2012 – mesaje scurte
Mesaje Urari Felicitari Sms-uri de Revelion – La multi ani 2013